Groene Ster over bekerclash met Vitesse: 'Gaat hier spoken'

Groene Ster juicht na het bereiken van het hoofdtoernooi van de KNVB Beker © PubliciteitVisie
"Het is absoluut een droomtegenstander", zegt Marco van Hoogdalem, assistent-trainer van Groene Ster, over de bekerloting tegen Vitesse.
Groene Ster mag thuis gaan aantreden tegen de Eredivisionist uit Arnhem.

Penningmeester

Volgens Van Hoogdalem zorgde de loting voor veel reacties in de spelersgroep. "Toen de loting was geweest kwam alles op de app en iedereen was enthousiast, net als de penningmeester." Want Groene Ster treft Vitesse op eigen Sportpark Pronsebroek en dat zal ongetwijfeld veel toeschouwers naar Heerlen lokken.

Spoken

Van Hoogdalem, oud-speler van Roda JC, gelooft wel in een stunt tegen Vitesse. "Hiervoor hoef je de jongens niet te motiveren. We weten hoe Vitesse speelt en onze jongens kennen de spelers dus het gaat spoken op Pronsebroek", zegt de assistent-trainer vastberaden in het L1-programma Tafel Voetbal.

Live

De wedstrijd van Groene Ster tegen Vitesse wordt gespeeld op 31 oktober, 1 november of 2 november. Dat duel is net als alle andere bekerwedstrijden van de Limburgse clubs live te volgen op L1 Radio.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!