VVV-Venlo 'verliest' met 0-0: 'Doorgaan zoals we bezig zijn'

VVV-coach Rick Kruys © Orange Pictures
Een avondje waterballet op het veld van Jong PSV kostte VVV-Venlo twee kostbare punten. Teleurstelling was er zeker, maar ook realisme: "We kijken naar de lange termijn en blijven doorgaan zoals we bezig zijn."
Want dat VVV door het gelijkspel tegen Jong PSV achterop raakt in de strijd om de periodetitel, daar halen ze in Venlo de schouders over op. "We zijn daar niet zo mee bezig, we moeten gewoon proberen in de top mee te blijven draaien."

Kans

Het natte veld speelde beide ploegen parten en had invloed op de kwaliteit van het spel. Maar daar wilde VVV-coach Rick Kruys zich niet achter verschuilen: "Na rust hadden we het verschil kunnen maken, maar waren we niet scherp genoeg in de afronding."
De grootste kans was voor aanvoerder Rick Ketting; "Maar ik raakte de voorzet van Simon Janssen niet lekker. Dat was de grootste mogelijkheid, dus gaan we hier niet met een lekker gevoel weg."
Kijk hier naar het hele interview met Levi Smans

Misstap

De eerste periode telt nog twee wedstrijden. Om die periodetitel alsnog binnen te kunnen slepen, moet VVV, als nummer twee op de ranglijst, twee keer winnen en hopen op een misstap van koploper Roda JC. Volgende week zondag is het thuisduel met Helmond Sport de eerstvolgende horde., om in elk geval de draad weer op te pakken en bij te blijven in de top van de ranglijst.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!