Geen vijf op een rij voor VVV-Venlo, gelijkspel in Eindhoven

Rick Kruys © Orange pictures
VVV is op bezoek bij Jong PSV niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. In de slotfase kreeg de ploeg van trainer Rick Kruys kansen, maar kon niet scoren.
VVV-Venlo laat dus punten liggen in de strijd om de eerste periodetitel van dit seizoen. VVV blijft tweede achter koploper Roda JC, dat wel de volle buit pakte. Het verschil is opgelopen tot vier punten: VVV 14 uit 7, Roda 18 uit 7.

Doelpuntloos

Beide ploegen hadden moeite met het kletsnatte veld. In de rust bekeek scheidsrechter Vereijken of de wedstrijd vervolgd kon worden. Voor rust was VVV de betere ploeg zonder dat het veel kansen creëerde. Magnus Kaastrup had in de 22e minuut de beste kans. De linksbuiten ging alleen op doelman Kjell Peersman af, maar die bracht redding ten koste van een hoekschop. Zo werd de rust zonder veel hoogtepunten en zonder doelpunten bereikt.

Tweede helft

Na rust was de eerste kans voor aanvoerder Rick Ketting. Hij gleed de bal naast. Vervolgens kregen Martijn Berden en Michalis Kosidis kansen, maar ook hun inzetten troffen geen doel. Ondanks wissels en opportunistischer spel slaagde de Venlose ploeg er niet in te scoren.

Thuis en uit

VVV speelt op zondagmiddag 1 oktober thuis tegen Helmond Sport. Op 6 oktober gaat de Venlose ploeg naar De Toekomst waar de laatste wedstrijd van deze eerste periode wordt gespeeld tegen Jong Ajax.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!