Pitlane: 'Singapore was volgens Verstappen een uitzondering'

Verstappen won de race op Suzuka in 2022. © Orange Pictures
Max Verstappen keert dit weekeinde terug op het circuit waar hij ooit zijn allereerste Formule 1-meters reed, én waar hij zijn tweede wereldtitel greep: Suzuka.
Pitlane blikt vooruit op de Grand Prix van Japan, waar Verstappen aanneemt aan te kunnen tonen dat het desastreuze Red Bull-weekend in Singapore slechts een incident was. "De karakteristiek van de Red Bull past uitstekend bij dit circuit, dus ze zullen inderdaad weer dominant zijn", verwacht L1's autosportanalist Xavier Maassen.

Uitdagers

In deze aflevering wordt besproken wat er bij het Red Bull-team allemaal mis ging tijdens het raceweekend in Singapore, en waarom Carlos Sainz en de rijders van McLaren langzaam maar zeker lijken uit te groeien tot uitdagers van Verstappen. Verder is er aandacht voor het acht-vormig circuit van Suzuka, de band van Verstappen met Japan én waarom het verstandig is dat Verstappen al enkele dagen eerder naar het land van de rijzende zon is afgereisd.

Live

De Grand Prix van Japan wordt aanstaande zondag om 07:00 uur Nederlandse tijd verreden. L1's autosportprogramma Pitlane blikt donderdag vooruit op het raceweekend in Japan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!