Spelers MVV geven wedstrijd in een paar minuten weg

De wedstrijd werd door momenten van onoplettendheid verloren. © PubliciteitVisie
Enkele momenten van onoplettendheid hebben MVV uiteindelijk de kop gekost in het uitduel tegen FC Den Bosch.
De Maastrichtse ploeg verloor met 3-2.

Niet opletten

Özgür Aktas analyseert na afloop van het duel kritisch waar het fout ging: "Bij de eerste goal staan we twee seconden niet op te letten. De tegenstander kan vrij doorlopen en op doel schieten. Dat mag ons niet gebeuren."
Het is niet de eerste keer dit seizoen dat de verdediging van MVV op deze manier tegentreffers krijgt te verwerken. Trainer Maurice Verberne zal komende week tijdens de trainingen ongetwijfeld hier op gaan hameren. Dit soort fouten kost de Maastrichtse ploeg onnodig punten.

Uit evenwicht

MVV speelde bij vlagen goed voetbal. De verdediging kwam ook in Den Bosch niet echt onder druk te staan. De vele onderbrekingen, de wedstrijd werd drie keer stilgelegd, kan de ploeg mogelijk uit evenwicht hebben gebracht. "Als je na de tweede onderbreking met 2-1 het veld op gaat, mag dit echt niet gebeuren", vervolgde Aktas. "Je moet de wedstrijd 'killen' en die drie punten mee naar huis nemen."

Middenmoter

Volgende week wacht MVV een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Beide ploegen staan met zeven punten uit vijf duels in de middenmoot van de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!