Spelers VVV-Venlo genieten van eigen spel

De spelers van VVV-Venlo vieren de overwinning met het publiek. © Orange Pictures
Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen NAC stonden de spelers van VVV-Venlo regelmatig te genieten van hun eigen spel.
VVV-Venlo won met 3-1 van de ploeg uit Breda. De Venlose doelpunten werden gemaakt door Levi Smans (twee treffers) en Magnus Kaastrup.

Genieten

Aanvoerder Rick Ketting kan na afloop van de wedstrijd nog altijd nagenieten van die eerste helft: "Als speler van VVV is het op dat moment heerlijk om op het veld te staan. Hoog tempo en veel beweging in de ploeg."

Genadeklap

De Venlose ploeg wist het overwicht op het veld meteen om te zetten in resultaat. Levi Smans scoorde binnen vier minuten twee maal. Tien minuten na het beginsignaal in De Koel hing de ploeg van interim-trainer Ton Lokhof reeds als een aangeslagen bokser in de touwen. Rick Ketting concludeert echter terecht dat VVV op dat moment verzuimde om de genadeklap uit te delen.

Aandachtspunt

Trainer Rick Kruys voelde aankomen dat de tegenstander in de tweede helft nog wel eens verrassend uit de hoek zou kunnen komen. Waarschuwingen tijdens het nuttigen van thee konden niet voorkomen dat Dominik Janosek na rust binnen twee minuten voor NAC kon scoren.
Daarmee heeft Kruys meteen een aandachtspunt voor de komende trainingen te pakken. Een ploeg die de wedstrijd domineert, zoals VVV dat deed, mag de tegenstander niet op die manier terug in de wedstrijd laten komen. Dat de spelers van VVV na die 3-1 de wedstrijd toch weer goed oppakten, geeft aan dat de ploeg van Kruijs op dit moment in de top van de Keukenkampioendivisie thuishoort.

Oude bekende

VVV-Venlo speelt volgende week vrijdag in Eindhoven tegen Jong PSV, dat een redelijke seizoenstart kent onder trainer Wil Boessen. De uit Sittard afkomstige oefenmeester was in het verleden lange tijd als trainer aan VVV verbonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!