Michalis Kosidis loodst VVV langs De Graafschap

VVV juicht na treffer tegen De Graafschap © Orange Pictures
Met twee doelpunten heeft Michalis Kosidis zijn waarde bewezen voor VVV-Venlo. Dankzij Kosidis won de Venlose ploeg overtuigend van De Graafschap: 2-0
Door een rake kopbal in de eerste helft en een benutte strafschop in de tweede heeft de Griek zijn doelpuntentotaal opgeschroefd naar drie.

Kopbal

In de openingsfase was het alle hens aan dek voor de Venlonaren. Nadat Rick Ketting de bal tegen de hand kreeg, ging de bal op de stip. Maar voor doelman Jan de Boer was dat het sein om zich te laten zien, hij stopte de strafschop van Büttner en hield zijn ploeg in de wedstrijd. Daarna kwam de ploeg van Rick Kruys beter in de wedstrijd en kwamen er kansen. Na een half uur was het raak: nieuwkomer Magnus Kaastrup leverde op maat af en spits Michalis Kosidis kopte raak: 1-0.

Rood

Na de pauze was de eerste kans opnieuw voor de Griekse spits. En nadat De Graafschap-speler Colyn met een elleboog Levi Smans tegen te vlakte werkte en werd weggestuurd, nam de druk van VVV iets verder toe. Er kwamen meer kansen en De Graafschap bleef met kunst-en vliegwerk nog een beetje overeind. De beslissing viel uiteindelijk tien minuten voor tijd toen Kosidis vanaf de strafschopstip de eindstand op 2-0 bracht.
Door die overwinning komt de ploeg van Rick Kruys op zeven punten en staat stevig in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!