Roda JC bevestigt de komst van Orhan Džepar

Orhan Dzepar tekent 2 jaar bij Roda JC © Roda JC Kerkrade
Roda JC heeft zich versterkt zich met Orhan Džepar. De middenvelder tekent een tweejarig contract tot medio 2025 in Kerkrade.
Džepar is de door Roda gewenste linksbenige middenvelder. Hij was sinds afgelopen zomer clubloos en transfervrij. Hij speelde afgelopen seizoen bij MVV.

Concurrentie

De 27-jarige middenvelder moet bij Roda JC de concurrentie aangaan met aanvoerder Rodney Kongolo en Wesley Spieringhs, die inmiddels vaste waarde zijn in de ploeg van trainer Bas Sibum.
Technisch manager Rob Servais is blij met de komst van Džepar: "Hij heeft ervaring, zeker in de Keuken Kampioen Divisie. Daar speelde hij al 188 wedstrijden. Orhan is op verschillende plekken in het middenveld inzetbaar én linksbenig. Met hem erbij hebben de bezetting op het middenveld compleet."

Carrière

Džepar begon zijn loopbaan bij Telstar en kwam via Go-Ahead Eagles en Helmond Sport in Maastricht terecht. Bij MVV speelde hij twee seizoenen, waarin hij in het laatste seizoen uitgroeide tot een vaste waarde met 30 wedstrijden, 1 doelpunt en 3 assists.
Dzepar tekent 2-jarig contract bij Roda JC © Roda JC Kerkrade

Selectie

Met de komst van Džepar is de selectie van de club uit Kerkrade zo goed als rond. De club kijkt nog naar een mogelijke doelman, als opvolger van de vertrokken Rody de Boer. De transfermarkt sluit in Nederland vrijdagavond aanstaande. Alleen transfervrije spelers kunnen dan nog worden toegevoegd aan selecties van clubs.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!