Pitlane: Verstappen op recordjacht in oranje Zandvoort

Pitlane over de Grand Prix van Nederland in Zandvoort © L1
Voor een oranje menigte van ruim 100.000 toeschouwers kan Max Verstappen dit weekend het record van meeste grand prix overwinningen op rij evenaren. Als Verstappen zondagmiddag als eerste de finishvlag passeert in Zandvoort komt hij net als de Duitser Sebastian Vettel op een aantal van negen raceoverwinningen op rij.
Pitlane blikt vooruit op de Grand Prix van Nederland met Max Verstappen in actie als weerman tijdens de persconferentie, aandacht voor de regen die wordt voorspeld dit weekend en de DRS-zones in Zandvoort.

Zhou

In deze aflevering ook aandacht voor Zhou Guanyu, de enige Chinees in de Formule 1. L1 sprak woensdag met de coureur van Alfa Romeo over de Grand Prix van Nederland. En McLaren was onlangs in Maastricht waar racefanaten zelf een rondje over het circuit konden rijden in Zandvoort, door plaats te nemen in een simulator.

Live

Het hele weekend volg je alle ontwikkelingen vanuit Zandvoort via L1 en 1Limburg. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn op het YouTube-kanaal van 1Limburg om 19:30 uur extra uitzendingen te zien van Pitlane. De Grand Prix van Nederland begint zondag om 15:00 uur. De race is dan rechtstreeks te volgen via het liveblog op 1Limburg.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Formule 1. Ook zijn in het programma reportages en interviews te zien.