Fortuna Sittard versterkt aanval met Kaj Sierhuis

Kaj Sierhuis tekent drie jaar bij Fortuna Sittard © Fortuna Sittard Media
Fortuna Sittard heeft met het aantrekken van Kaj Sierhuis de gewenste aanvallende versterking binnen.
De 25-jarige spits tekent een contract voor drie jaar.

Samenwerking

Voor Sierhuis betekent het ook een hereniging met zijn voormalige trainer Danny Buijs en ook diens assistent Adrie Poldervaart. Zij werkten eerder samen bij FC Groningen. Daar kwam Sierhuis op huurbasis terecht nadat hij de opleiding bij Ajax had doorlopen, maar nooit echt kon doorbreken.

Speelminuten

In de winter van 2020 vertrok Sierhuis van Ajax naar Stade de Reims, dat uitkomt in de Franse Ligue 1. Die club verhuurde hem vervolgens aan Heracles Almelo. Met de transfer naar Sittard komt er voor Sierhuis ook een einde aan periode zonder speelminuten na een zware knieblessure.
"Ik heb de laatste seizoenen te maken gehad met enkele tegenslagen, daarom is het voor mij belangrijk om weer veel minuten te maken," zo vertelt de nieuwe man met rugnummer negen op de clubkanalen. "Dat hoop ik de komende seizoenen te kunnen doen in het shirt van Fortuna. Daarnaast is het fijn om met de trainers bekende gezichten tegen te komen in Sittard. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging."

Live

Fortuna Sittard oefent zaterdag in Venlo tegen VVV. Dat duel is live te volgen via het youtube en facebook van 1Limburg. De aftrap in De Koel is om 17:00 uur. Een week later begint voor de enige Limburgse eredivisieclub van dit moment, het seizoen met een uitwedstrijd tegen Feyenoord.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!