Wil Boessen beoogde kandidaat nieuwe trainer Jong PSV

Wil Boessen © ANP
Wil Boessen (59) uit Born is de beoogde kandidaat om de nieuwe trainer van Jong PSV te worden. Hij moet de opvolger worden van Adil Ramzi.
Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Continuïteit

Met deze keuze voor Boessen kiest PSV voor een stuk continuïteit in de opleiding. Boessen staat voor voor de klus open, maar moet nog wel tekenen. Afgelopen jaar fungeerde hij als assistent iets meer in de luwte, een rol waarvan hij ook genoot.

Theo Lucius

Volgens het ED meldt een insider dat Boessen wel open staat voor de functie bij Jong PSV en is het de bedoeling om Theo Lucius als eerste assistent bij de technische staf van Jong PSV in te gaan zetten. Lucius is nu nog trainer van PSV onder 18 en beschikt nog niet over de papieren om een team in het betaald voetbal te leiden.

Hoofdtrainer

Boessen werkte eerder als hoofdtrainer bij onder andere Fortuna Sittard, FC Oss, FC Den Bosch en Helmond Sport. Ook was hij assistent- en interim-trainer bij VVV-Venlo en werkte hij bij twee clubs in Thailand, Chiangmai FC en Lampang FC.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!