Fortuna ontsnapt tegen spelers zonder contract

Fortuna Sittard oefent tegen Team VVCS © Niels van Renen
Fortuna heeft ternauwernood een nederlaag kunnen afwenden tegen Team VVCS. In de tweede helft werd een 3-0 achterstand omgedraaid in een 4-3 oefenzege.
Iñigo Córdoba en Tijjani Noslin waren na rust de Sittardse doelpuntenmakers.

Uitleven

Voor de pauze zat dat duo op de bank, net als een aantal andere spelers die doorgaans in de basis te verwachten zijn. Het basisteam bestond desondanks uit ervaren krachten als Koopmans, Gladon, Duarte, Embalo en Dijks. Maar dat kon niet voorkomen dat Team VVCS, bestaande uit voetballers die op dit moment geen contract hebben, zich mocht uitleven én drie keer scoren in de eerste helft.

Ontsnapping

Na de pauze trok de ploeg van trainer Danny Buijs in Nederweert-Eind de zaak uiteindelijk recht. Vijf minuten voor tijd benutte Noslin een strafschop en zo zorgden de wissels uiteindelijk voor een ontsnapping.

Millwall

Fortuna Sittard oefent zaterdag in Londen tegen Millwall, dat uitkomt in de Engelse tweede divisie. Een week later gaat Fortuna op bezoek in De Koel in Venlo om de voorbereiding af te sluiten tegen VVV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!