VVV verliest opnieuw, nu van TOP Oss

VVV-Venlo oefent tegen TOP Oss © VVV-Venlo Media
VVV-Venlo heeft ook het vijfde duel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen verloren. Dit keer was TOP Oss te sterk: 0-2
In de oefenwedstrijd, die achter gesloten deuren werd gespeeld, stuurde trainer Rick Kruys vooral jeugdspelers het veld in. Alleen doelman Jens Craenmehr en centrale verdedigers Sem Dirks en Stan Henderikx maken vast deel uit van de A-selectie.

Schietkansen

Aan Venlose zijde maakte nieuwkomer Elias Sierra nog geen minuten. De doelpunten vielen allebei na rust. Doumstios en Allemeersch zorgden voor de Brabantse doelpunten. De thuisploeg werd vooral gevaarlijk via afstandsschoten, maar dat leverde geen succes op.

Serie

Hoe dan ook verloopt de voorbereiding op het nieuwe seizoen verre van soepel. En hoewel coach Rick Kruys benadrukt dat resultaten in de oefenduels niet belangrijk zijn, laat de reeks nederlagen tegen achtereenvolgens Team VVCS, Jong AZ, Viktorie Köln, Arminia Bielefeld en nu TOP Oss weinig aan de verbeelding over.

Programma

De Venlonaren oefenen in aanloop naar de seizoenstart nog tegen ADO Den Haag en Fortuna Sittard. In de eerste speelronde, op zondag 13 augustus, ontvangt VVV in De Koel provinciegenoot MVV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!