Dartfenomeen Whitlock maakt tussenstop in Ulestraten

De Australische darter Whitlock, alias de wizard, reist de hele wereld over maar maakte onlangs tijd om in Ulestraten zijn kunsten te laten zien. Hij was daar op uitnodiging van Jules van Dongen, ook professioneel darter en afkomstig uit Meerssen.
De 33-jarige Jules van Dongen, die met zijn gezin in Amerika woont, ontdekte darts in de coronatijd en wist binnen no-time prof te worden. Hij zegde zijn baan op en reist nu de wereld over voor de verschillende toernooien. Whitlock is vol lof over zijn vriend. "Hij is nog jong, we gaan nog veel van hem zien de komende jaren."

Sympathiek

Van Dongen nam Whitlock mee naar Café De Notenbalk in Ulestraten waar hij deelnam aan een toernooi. Veel deelnemers uit de regio waren onder de indruk toen de wizard de kroeg binnenstapte. "Ik ben al heel lang fan van hem en vind hem de sympathiekste darter in het circuit, heel bijzonder dat hij hier is."
Whitlock is voormalig Europees kampioen en won vorig jaar met Damon Heta de World Cup of Darts.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!