Moeizame start hindert MVV niet: 12-1 tegen RVU

Oefenwedstrijd RVU-MVV Maastricht © PubliciteitVisie
Koen Veugen was de gevierde man bij RVU uit Rothem. Hij zette zijn ploeg brutaal op voorsprong. MVV werd even wakker geschud na twee grote en gemakkelijke overwinningen onlangs op Berg’28 en Scharn. Maar uiteindelijk kwam de ploeg van trainer Verberne goed op gang en wist twaalf keer te scoren.
Het was de derde overwinning op rij voor MVV dat in de oefencampagne tot nu toe alleen nog maar tegen amateurteams in actie kwam.

Eerste helft

Mart Remans. scoorde de gelijkmaker en twee doelpunten van de 18-jarige Rayan Boufrahi zorgden voor een 1-3 ruststand in Rothem. De tweedeklasser had er een echte feestmiddag van gemaakt, compleet met barbecue en een optreden van zanger Huub Adriaens.

Tweede helft

Trainer Verberne wisselde zijn hele elftal in de rust. Dat had het gewenste effect want Emre Yetimoglu maakte de 1-4, Khallil Dahmani de 1-5 en Dailon Livramento maakte er maar liefst drie op een rij. Keone Maho, tekende voor het negende doelpunt en 'good old' Bryan Smeets voor de tiende. Het verzet van RVU was gebroken want het werd ook nog 1-11 door Saul Penders en de 22-jarige Livramento sloot de wedstrijd in stijl af met zijn vierde van de avond.
Tot nu toe speelde MVV vooral tegen amateurclubs, zaterdag 22 juli oefenen de Maastrichtenaren tegen OH Leuven en 29 juli is Patro Eisden de tegenstander.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!