ADO Den Haag neemt Waem tegen betaling over van MVV

Matteo Waem gaat naar ADO Den Haag © Orange Pictures
Matteo Waem verruilt MVV voor de club uit Den Haag. De Maastrichtenaren ontvangen een vergoeding voor de transfer.
Met de overgang van Waem komt een einde aan het conflict tussen de speler en MVV.

Conflict

MVV en het management van de speler waren op het einde van het vorig seizoen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De door MVV voorgestelde contractverlenging zou niet schriftelijk aan de speler zijn medegedeeld. MVV was van mening dat Waem in januari hier van wel op de hoogte was gesteld. Omdat, volgens de speler, de schriftelijke bevestiging niet op het juiste adres was afgeleverd dacht Waem transfervrij te kunnen vertrekken.

Vergoeding betaald aan MVV

Met de bevestiging dat ADO Den Haag een marktconforme vergoeding voor de overgang van Waem betaalt kiezen beide partijen voor een oplossing van het geschil. MVV heeft geen mededeling gedaan over het overeengekomen bedrag. Waem heeft bij ADO een contract voor drie jaar getekend.

Weerzien met Kalezic

Bij ADO Den Haag treft Matteo Waem een oude bekende. Hij gaat daar werken onder trainer Darije Kalezic. De oefenmeester was ook al trainer van Waem in zijn eerste jaar bij MVV.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!