Komst Lynn Kuipers maakt selectie Handbal Venlo compleet

Lynn Kuipers kiest voor Handbal Venlo © Orange Pictures
Handbal Venlo heeft Lynn Kuipers aan de selectie kunnen toevoegen.
Met de komst van de opbouwster is de selectie voor het nieuwe seizoen compleet.

TSV Bayer 04 Leverkusen

Kuipers komt over van TSV Bayer 04 Leverkusen, waarmee ze het afgelopen jaar in de Bundesliga speelde. Ondanks dat ze bij de Duitse club een contract had tot en met juni 2024 speelt ze komend seizoen in Venlo. Kuipers behoorde afgelopen jaren talloze malen tot de nationale jeugdploegen van Oranje. Door haar deelname aan EK's, WK's en Jeugd Olympische Spelen brengt ze veel internationale ervaring mee naar Venlo.

Studie afronden

Belangrijke reden voor Kuipers om weer terug te keren naar de Nederlandse competitie is het afronden van haar studie. Ze hoopt de komende periode de HBO opleiding Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen af te ronden.

Spelen om de prijzen

Enkele gesprekken met het management van Handbal Venlo gaven de doorslag om voor de Limburgse club te kiezen. "Daarnaast speelt Venlo de laatste jaren om de prijzen en ben ik er van overtuigd dat we met het team dat er volgend jaar staat, ook weer om de prijzen kan gaan spelen", laat Kuipers weten.

Meer mogelijkheden voor het team

Trainer Robin Gielen is verheugd dat Kuipers heeft gekozen voor Handbal Venlo: "Lynn is een hele mooie aanwinst voor het team. Ze is sterk in de dekking en een schutter van formaat die zich de laatste jaren steeds beter ontwikkeld heeft. Met haar in de opbouwrij krijgen we nog meer mogelijkheden en kunnen we een spectaculair aanvalsspel gaan brengen waar we menig tegenstander mee zullen verrassen."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!