VVV-Venlo legt doelman Jan de Boer vast

Doelman Jan de Boer heeft voor twee jaar bij VVV getekend. © Website VVV-Venlo
VVV-Venlo heeft zich versterkt met doelman Jan de Boer. De 23-jarig keeper ligt voor twee seizoenen vast in Venlo, met een optie voor een extra jaar.
Dat melden de Venlonaren via de clubkanalen.

Vervanger Van der Gouw

Woensdag werd nog bekend dat doelman Ennio van der Gouw vertrekt uit Venlo en een transfer maakt naar het Belgische Zulte Waregem. Een dag later heeft VVV al een vervanger in huis gehaald. De Boer is afkomstig uit de jeugd van sc Heerenveen en stond sinds de zomer van 2019 onder contract bij FC Groningen. Hij kwam vier keer in actie voor de club uit het noorden. Hij komt transfervrij over.

Ontwikkelen

De 23-jarige doelman is blij met de overstap naar Venlo. "VVV is een grote en mooie club. Het iconische stadion, de rijke historie en de fanatieke supporters geven mij het gevoel dat dit de beste volgende stap is in mijn carrière", zegt hij. "Ik kijk er dan ook naar uit om in De Koel onder de lat te staan, mezelf verder te ontwikkelen en hier succesvol te zijn."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!