Wesley Spieringhs nieuwe aanwinst Roda JC Kerkrade

Wesley Spieringhs, nieuwe speler Roda JC © Roda JC Kerkrade
Middenvelder Wesley Spieringhs heeft voor twee jaar getekend met een optie voor een derde seizoen bij Roda JC. De 21-jarige Goirlenaar had een aflopend contract bij Willem II.
Spieringhs doorliep de gehele jeugdopleiding van de Tilburgse club. Hij maakte in september 2020, op 18-jarige leeftijd, zijn debuut in de Eredivisie.

Ambitie

Spieringhs speelde in totaal 37 wedstrijden voor Willem II, waarvan 26 in de Eredivisie en 10 in de Keuken Kampioen Divisie. In totaal wist hij één keer te scoren en gaf hij twee assists. "Ik ben trots dat ik vanaf volgend seizoen voor deze mooie club mag spelen. Met het mooie stadion en de fanatieke achterban hoort deze club thuis in de Eredivisie. Ik wil er dan ook vanaf dag één alles aan doen om weer terug te keren waar deze club thuishoort."

Onverzettelijkheid

Rob Servais, manager voetbalzaken van Roda JC Kerkrade haalde de jonge middenvelder binnen. "Wesley past perfect bij het Roda JC dat we willen zien. Hij heeft onverzettelijkheid, wil andere spelers beter laten functioneren en neemt de groep op sleeptouw."
Spieringhs is de tweede aanwinst van de Kerkraadse club, eerder trok de club Rodney Kongolo aan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!