Stan Valckx stopt na negen jaar bij VVV-Venlo

Stan Valckx © Orange Pictures
Stan Valckx stopt met ingang van het nieuwe seizoen als scout bij VVV-Venlo. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd.
Daarmee komt er na negen jaar een einde aan de samenwerking tussen de Koelclub en de oud-speler. Dat meldt VVV-Venlo zaterdag.

Technisch directeur

Valckx speelde van 1982 tot 1988 in totaal 158 officiële wedstrijden voor VVV, zowel in de competitie als de beker. In 2014 keerde hij terug bij zijn oude club, als technisch directeur. In maart 2022 werd hij aan de kant gezet en vervangen door Willem Janssen. Hij koos er toen voor om als scout voor de club te gaan werken. Daar komt nu na een jaar een einde aan.

Financiële redenen

De club geeft in een persbericht aan dat mede vanwege financiële overwegingen zijn aflopende contract niet verlengd is voor het nieuwe seizoen. "Het is jammer dat de samenwerking hier stopt", laat Valckx weten. "Ik wil de club en de supporters bedanken voor de afgelopen jaren en wens VVV voor de toekomst veel succes toe."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!