MVV haalt Ferre Slegers bij Sint Truiden

Ferre Slegers tekent twee jaar bij MVV © MVV Maastricht
MVV heeft zich versterkt met Ferre Slegers. De 18-jarige Belg tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor een extra jaar.
Slegers is een linksbenige, aanvallende middenvelder die de jeugdopleiding van KRC Genk doorliep en vorig seizoen uitkwam voor Sint Truiden.

Relatie

Met die club heeft MVV een goede relatie. Vorig seizoen deden beide clubs al zaken toen middenvelder Jarne Steuckers en verdediger Rein van Helden een huurovereenkomst tekenden. Beiden hebben De Geusselt na een succesvol seizoen weer verlaten en keren terug naar België.

Vertrouwen

Volgens technisch manager Ronny van Geneugden hebben die goede ervaringen geholpen: "Ferre heeft gezien dat Jarne Steuckers en Rein van Helden hier vorig seizoen progressie hebben geboekt", vertelt hij aan de website van de club. "Wij hebben er vertrouwen in dat Ferre ook indruk zal maken in het rood-wit. Hij is technisch vaardig en heeft gevoel voor de juiste positie en zodoende is hij een welkome aanvulling voor ons middenveld."

Versterking

Slegers is de tweede zomerse aanwinst voor MVV. Eerder werd Rayan Buifrahi vastgelegd. Hij werd overgenomen van de Belgische Tweedeklasser KV Oostende.