Van Bommel met Antwerp toegezongen op Grote Markt

Van Bommel tijdens de viering © ANP
Coach Mark van Bommel is maandag met de spelers van landskampioen Antwerp door een uitzinnige menigte toegezongen op de Grote Markt van Antwerpen.
De supporters van de club onthaalden de spelersbus en zongen de winnaars van de titel én de beker toe toen die op het balkon van het stadhuis de toegestroomde massa kwamen groeten.

You'll never walk alone

Vele duizenden Antwerp-fans zongen Antwerpse clubliederen en voetbalhymnes als You'll never walk alone en We are the champions voor de spelers die na een ware thriller zondagavond de zesde landstitel uit de historie van Antwerp veroverden, de eerste sinds 1957.

Trofee

Aanvoerder Toby Alderweireld, die in de slotfase van het duel met Racing Genk goed was voor de belangrijke gelijkmaker, mocht na speeches in het stadhuis de trofee, die zondagavond tijdens het feest al was gebroken, nogmaals aan de fans tonen.

Antwerp FC

Bij het Antwerp van de uit Meerssen afkomstige coach Van Bommel speelden de Nederlandse voetballers Vincent Janssen, Gyrano Kerk en Jurgen Ekkelenkamp in de beslissende wedstrijd. Calvin Stengs ontbrak met een schorsing. Marc Overmars is er technisch directeur.