Remond Strijbosch stopt als assistent-trainer van Roda JC

Remond Strijbosch © Orange Pictures
Remond Strijbosch is komend seizoen geen assistent-trainer meer bij Roda JC.
Roda JC en Strijbosch nemen "in goed overleg" afscheid van elkaar. Strijbosch had nog een contract tot de zomer van 2024.

Interim-trainer

De 43-jarige Strijbosch begon in juni 2020 aan zijn klus in Kerkrade als assistent van Jurgen Streppel. Streppel vertrok afgelopen december om technisch directeur te worden bij Helmond Sport. Strijbosch bleef in Kerkrade en was de eerste wedstrijden van dit kalenderjaar interim-trainer. Na de komst van Edwin de Graaf als nieuwe hoofdcoach, werd hij diens assistent.
Nu De Graaf zijn contract niet is verlengd en Roda JC in Bas Sibum een nieuwe trainer heeft gevonden, hebben beide partijen besloten om afscheid van elkaar te nemen.

Lastige periode

"Remond is destijds samen met Jurgen bij Roda JC begonnen. Na het plotselinge vertrek van Jurgen heeft Remond de club geholpen in een lastige periode waar we hem zeer dankbaar voor zijn. Echter, met de komst van een nieuwe trainer is het tijd voor een andere koers op technisch vlak", zegt algemeen directeur Jordens Peters over het afscheid van Strijbosch.

Brouwers

Eerder maakte Roel Brouwers al bekend volgend jaar geen assistent-trainer meer te zijn in Kerkrade. Brouwers liet zelf aan de clubleiding weten dat hij niet door wilde in zijn functie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!