Essers: 'Wil blijven, maar ligt eraan wat MVV kan bieden'

Clint Essers in actie tijdens het duel tegen Almere City FC. © Orange Pictures
Clint Essers weet nog niet waar hij volgend seizoen speelt. "Ik zou graag bij MVV willen blijven, maar daarbuiten zijn ook mogelijkheden."
Essers sprak over zijn toekomst en de eerste ronde van play-offs in het L1-programma Tafel Voetbal.

Financiële plaatje

Essers kreeg in april te horen dat de optie in zijn contract niet werd gelicht. "Om verschillende redenen, maar voornamelijk omdat het financiële plaatje bij MVV nog niet duidelijk was, dus nu ben ik een vrije speler." De kans dat de verdediger komend seizoen nog steeds in Maastricht speelt is desondanks nog aanwezig: "Het ligt aan de situatie wat MVV kan bieden. Ik zou graag willen blijven, maar daarbuiten zijn er nog meer mogelijkheden."

Druk

Voor Essers gaat de focus nu eerst op de play-offs. MVV stuit in de eerste ronde op NAC Breda. Dinsdagavond is het eerste duel in Breda. "Een goede ploeg, waarbij het sowieso in Breda gaat stormen en daar moeten wij alles tegenover zetten. We gaan er alles aan doen om daar minimaal een resultaat te halen. Er is wel druk, want het zijn wedstrijden op zich die er wel omgaan."

Live

De wedstrijd tussen NAC Breda en MVV begint dinsdagavond om 21:00 uur is en live te volgen op L1 radio. Het radioverslag is ook te volgen via het Facebook- en YouTube-kanaal van 1Limburg. Daarnaast is er een liveblog op 1Limburg.