MVV met horten en stoten richting play-offs

Afbeelding ter illustratie © Frank Kerbusch / PubliciteitsVisie
De tweede kans op rij voor MVV om een plek in de play-offs veilig te stellen, mislukte in Doetinchem. Middenvelder Orhan Džepar: "Dan moeten we het volgende week maar doen."
Dan komt, in de voorlaatste competitiewedstrijd, Telstar naar De Geusselt. En zou driemaal scheepsrecht moeten zijn.

Pech

Gezien het verloop van dit seizoen heeft de ploeg van Maurice Verberne alle recht op deelname aan het toetje van het seizoen. "We wilden vanavond het punt vasthouden in de slotfase", vertelde Džepar na afloop van de last-minute nederlaag tegen De Graafschap. "En dat het dan toch nog misgaat, is ook een beetje pech. We moeten ons nu niet druk gaan maken, we staan er nog steeds goed voor."
Kijk hier naar het hele interview met Orhan Džepar

Toekomst

Over zijn toekomst was Džepar ook duidelijk, die ligt waarschijnlijk niet in Maastricht. "De optie in mijn contract is niet gelicht en dat vind ik erg jammer. Ik kan uiteraard hopen dat MVV alsnog met een aanbieding komt, maar ik moet ook aan mezelf denken. Dus ik ga nu ook uitkijken naar een andere club. Wat niet wegneemt dat ik de komende weken met het team alles ga geven om de play-offs te bereiken én het daar zo goed mogelijk ga doen."