Aanvaller Berden definitief vastgelegd door VVV-Venlo

VVV-aanvaller Martijn Berden tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II. © Orange Pictures
Martijn Berden speelt ook de aankomende twee seizoenen in het shirt van VVV-Venlo. De club heeft de optie in het huurcontract van de vleugelaanvaller getriggerd.
De Venlonaren huren Berden dit seizoen van Go Ahead Eagles en nemen hem nu, op basis van contractueel vastgelegde afspraken, definitief over.

Twaalf wedstrijden

Wanneer Berden dit seizoen minimaal twaalf wedstrijden voor VVV zou spelen, zou de speler automatisch door de Koelclub worden overgenomen. Dat is inmiddels gebeurd: op 21 april stond Berden voor de twaalfde keer namens VVV binnen de lijnen, in de uitwedstrijd tegen Telstar (1-0 verlies).

'Uitstekend bevallen'

In die twaalf duels nam de 25-jarige Berden twee goals en twee assists voor zijn rekening. De speler zelf is enthousiast over zijn langer verblijf in Venlo. "Het is me hier de afgelopen periode uitstekend bevallen en ik voelde me al snel thuis bij de club. Ik ben dan ook blij dat ik ook na dit seizoen voor VVV blijf spelen."

Play-offs

VVV staat, met nog drie competitieduels te gaan, op de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee liggen de geel-zwarten op koers voor deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het gat naar achtervolger Telstar bedraagt vier punten. Aanstaande vrijdag speelt VVV een uitwedstrijd tegen Helmond Sport.