MVV Maastricht gaat langer door met coach Maurice Verberne

Maurice Verberne coacht zijn spelers. © Orange Pictures
De clubleiding van MVV Maastricht beloont hoofdtrainer Maurice Verberne voor de sterke prestaties in het huidige Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Het contract van de coach is met één jaar verlengd.
Verberne ligt nu tot medio 2024 vast in de Geusselt.

Positief

MVV's technisch directeur Ronny van Geneugden gaf onlangs een positief advies af over de contractverlenging van Verberne. De raad van commissarissen moest vervolgens nog akkoord gaan met die langere samenwerking. Uiteindelijk schaarden alle gremia zich achter een nieuw contract voor de trainer.

Sterk

De oefenmeester wordt daarmee beloond voor een sterk seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. In de eerste seizoenshelft verbaasde MVV vriend en vijand door zich in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie te nestelen, met uitzicht op meer. Verberne werd bovendien verkozen tot beste trainer van de tweede periode.

Play-off-ticket

Sinds de jaarwisseling pakt MVV de punten een stuk moeizamer, maar de Sterrendragers liggen nog steeds op koers voor een play-off-ticket. Momenteel bivakkeren de Maastrichtenaren op de achtste plaats. Vrijdag speelt MVV in de eigen Geusselt tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht. Die wedstrijd is dan vanaf 20:00 uur live te volgen via L1 Radio.