MVV-assistent Luijpers: 'Het valt nu niet goed"

Regilio Vrede (links), Mario Eleveld (rechts, op de voorgrond) en Mark Luijpers bij Tafel Voetbal © L1
Assistent-trainer Mark Luijpers is ervan overtuigd dat MVV Maastricht zich gaat herstellen in de Keuken Kampioen Divisie en de play-offs gaat halen.
De Maastrichtenaren wonnen maar twee van de laatste twaalf wedstrijden, waardoor MVV nog volop moet strijden om een plek in de play-offs te bemachtigen.

Ommekeer

Luijpers erkent dat MVV in een lastige fase zit. "We zitten in een mindere periode, maar over een langere periode hebben we het ook goed gedaan en punten gepakt", verwijst Luijpers naar de eerste seizoenshelft. "We gaan ervan uit dat het herstel nog gaat komen, zegt de assistent-coach in het L1-programma Tafel Voetbal.

Winterstop

Waar de mindere resultaten na de winterstop vandaan komen, is volgens Luijpers lastig te zeggen. "Voor de winter ging het vanzelf, maar misschien kijken tegenstanders wat anders naar ons. Qua voetbal vind ik het niet anders dan voor de winterstop. We creëren nog steeds kansen en we geven ook kansen weg, maar dat gebeurde ook voor de winterstop. Alleen valt het nu niet goed."
Toch ziet de oud-speler van MVV en Roda JC het goed komen. "Ik ben ervan overtuigd dat die ommekeer gaat komen."

Jong FC Utrecht

De eerstvolgende kans daarvoor is komende vrijdag. Dan ontvangt MVV in De Geusselt Jong FC Utrecht. Die wedstrijd is vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.