Handbal Venlo wint gemakkelijk van DSVD

archieffoto © PubliciteitVisie
In de eredivisie bij de vrouwen heeft van de drie Limburgse ploegen alleen Handbal Venlo weten te winnen. De ploeg van trainer Robin Gielen won de uitwedstrijd bij DSVD met 27-41.
Door dit resultaat blijft de regerend landskampioen uit Venlo op punten gelijk met koploper VOC. De Amsterdamse ploeg staat op de eerste plaats vanwege een beter doelsaldo.

Vlug en Lenig

De dames van Vlug en Lenig uit Geleen verloren het uitduel van SEW. In Nibbixwoud werd het 36-27. De ploeg van trainer Edwin Janssen staat in de ranglijst op plek zeven, op dit moment voldoende voor een plek in de kampioenspoule. Zaterdag staat in de Geleense sporthal Glanerbrook het competitieduel tegen PSV op de rol. De ploeg uit Eindhoven staat op een na laatste.

Beekse Fusie Club

Voor BFC begint de competitie dramatische vormen aan te nemen. De ploeg uit Beek verloor haar twintigste opeenvolgende competitieduel. Ditmaal was Kwiek te sterk met 39-30. BFC staat op dit moment puntloos laatste in de eredivisie.
Deze week maakte het bestuur bekend dat men na afloop van dit seizoen afscheid neemt van trainer Harold Nusser. De oefenmeester uit Born zal met de Beekse ploeg wel nog in de nacompetitie om lijfsbehoud op het hoogste niveau spelen.