Nils Röseler: 'Het vertrouwen is weer helemaal stuk gemaakt'

Nils Röseler in duel met een speler van Telstar © Orange Pictures
Nils Röseler, speler van Roda JC, vindt dat het vertrouwen dat de ploeg in de laatste wedstrijd had opgebouwd, door de slechte prestatie tegen Telstar weer helemaal teniet is gedaan.
De 3-1 winst tegen Jong FC Utrecht, van afgelopen maandag, had de ploeg van trainer Edwin de Graaf vertrouwen gegeven. "Ik denk dat we nu weer fouten hebben gemaakt, die we daarvoor ook al gemaakt hadden. Dingen die we eigenlijk al besproken hebben, gaan weer mis", analyseert Nils Röseler de nederlaag tegen Telstar.

Telstar speelde heel erg slim

"Dingen die we maandag heel erg goed hebben gedaan, laten we nu weer lopen. Het gaat dan om scherp zijn in de duels, de tweede bal pakken en ook elkaar helpen en als team spelen." Röseler concludeert ook dat de club uit Velsen-Zuid de juiste tactiek heeft gehanteerd: "Telstar heeft het slim gedaan. Heel effectief. Goed in en rond het strafschopgebied. Ze waren heel geduldig en wij trapten in hun vooropgezet spel."
Roda JC speelt maandag al weer een competitiewedstrijd. Jong AZ komt dan op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion. Zondag 19 maart staat de Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Roda JC op het programma. Die wedstrijd wordt om 12:15 uur in stadion De Koel gespeeld.