Blummel: 'Denk dat we de play-offs moeten en kunnen halen'

Afbeelding ter illustratie © Publiciteitsvisie
Sven Blummel is er, ondanks de 4-1 nederlaag tegen NAC, nog altijd van overtuigd dat MVV op het einde van de competitie gaat meedoen in de play-offs.
Na de nederlaag in Breda staat de Maastrichtse ploeg op een achtste plaats in de Keukenkampioen divisie.

Verplicht om play-offs te halen

Bang om op de ranglijst weg te zakken is de aanvaller niet: "We willen allemaal heel erg graag de nacompetitie halen. Dat zijn we ook verplicht. Het zou voor MVV super zijn en vooral een bekroning voor de goede eerste seizoenshelft die wij gedraaid hebben. We moeten gewoon weer de draad oppakken en het per wedstrijd bekijken", laat Blummel na afloop van de vierde nederlaag in vijf wedstrijden weten.

Na de 1-1 waren we beter

Blummel put vooral moed uit de fase waarin volgens hem MVV de betere ploeg in Breda was: "Ik denk dat we na de 1-1 wel beter waren en er ook een stuk scherper in zaten. Als dan voor rust de 3-1 valt, wordt het wel een stuk moeilijker." Elías Ómarsson scoorde drie van de vier treffers voor NAC. Het Maastrichtse tegendoelpunt kwam van de voet van Ruben van Bommel.
Vrijdag 17 maart krijgt MVV de kans om de negatieve lijn waarin de Maastrichtse ploeg zit, om te buigen. De rode lantaarndrager van de Keukenkampioen divisie komt dan op bezoek in de Geusselt.