Mark van Bommel wint met ploeg van Eupen

Mark van Bommel © ANP
Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp hebben Royal Antwerp FC, de club van trainer Mark van Bommel, aan een thuiszege op KAS Eupen (2-0) geholpen.
Beide Nederlanders troffen in de slotfase van de eerste helft doel. Janssen benutte een strafschop en Ekkelenkamp maakte het tweede doelpunt.

Nummer drie

KAS Eupen speelde vanaf de 36e minuut met tien man, na een rode kaart voor Loïc Bessile. Antwerp blijft de nummer drie van de Belgische competitie. De club heeft een achterstand van 10 punten op koploper Racing Genk. Van Bommel gaf zijn landgenoot Gyrano Kerk ook een basisplaats. Calvin Stengs ontbrak bij de thuisploeg vanwege een schorsing.