VVV'er Dekker: 'Niet opgeven blijkt weer belangrijk'

Tristan Dekker juicht na zijn doelpunt tegen Dordrecht © Orange Pictures
De opluchting spatte er vanaf bij de VVV'ers na afloop van de last-minute ontsnapping tegen Dordrecht.
Het was niet voor het eerst dit seizoen dat VVV-Venlo in de slotfase van de wedstrijd de overwinning naar zich toetrok. "We hebben maar weer eens laten zien dat het belangrijk is dat je écht doorgaat tot het laatste fluitsignaal," vertelde Tristan Dekker na afloop voor de camera van L1.

Rentree

Dekker vierde zijn rentree na een hamstringblessure niet alleen met de drie punten, maar ook met een doelpunt: "Als je dan mag invallen én kunt scoren is dat heerlijk." Tien minuten voor tijd zette hij zijn ploeg op voorsprong. Het leek lange tijd de winnende treffer, maar omdat Longo de thuisploeg in 92e minuut langszij bracht, ging de titel van matchwinnaar naar Simon Janssen die VVV in minuut 93 alsnog naar de zege schoot.

Carnaval

Met drie punten op zak is het ook heerlijk carnaval vieren: "We gaan maandag even de stad in," verklapt Dekker en hij vervolgt: "Dat doen we met de hele groep. Allemaal hetzelfde pakje aan, dat iets te maken heeft met sport."
Kijk hier naar het hele interview met Tristan Dekker

Ranglijst

Door die benauwde overwinning op Dordrecht, klimt VVV naar de vierde plaats op de ranglijst en staat er dus goed voor met het oog op deelname aan de play-offs. Volgende week vrijdag ontvangen de Venlonaren in de eigen Koel TOP Oss.