Kay Smits uitblinker in Champions League

Kay Smits © Orange Pictures
Handballer Kay Smits was bij het duel in de Champions League tussen SC Magdeburg en Veszprem de absolute uitblinker in het veld.
Onder de leidende impulsen van de Geleense rechteropbouwer wist de thuisploeg de Hongaarse tegenstander met 32-25 te verslaan.

Negen treffers

De voormalige speler van Lions scoorde in het duel negen keer voor zijn Duitse ploeg en gaf ook nog talloze assists waarmee ploeggenoten konden scoren.

Steins wint ook

Ook Luc Steins kwam in actie tijdens deze ronde van de Champions League. PSG, de club van Steins, won in Parijs met 33-26 van Dinamo Boekarest. Luc Steins scoorde drie keer in het duel met de Roemeense kampioen.

Stand en programma

In de stand staat het PSG van Steins met twintig punten aan de leiding in groep A. Magdeburg en Veszprem staan op plek twee en drie, met vier punten minder. Op 22 februari speelt Smits met Magdeburg de uitwedstrijd tegen Zagreb. Steins speelt een dag later met PSG eveneens een uitwedstrijd, tegen het Poolse Wisla Plock.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!