Steins: 'Het is gewoon niet goed, we worstelen met onszelf'

Ivo Steins in actie. © Orange Pictures
Handballer Ivo Steins is duidelijk en eerlijk, nadat hij met zijn handbalploeg Lions voor de tweede keer op rij de kans op definitieve plaatsing voor de Final Four van de BENE-League heeft gemist. "Het is gewoon niet goed."
De Sittardse ploeg verloor in de eigen sporthal met 34-36 van Volendam. De Noord-Hollandse ploeg heeft door dit in Sittard behaald resultaat, zelfs weer uitzicht op een plek bij de beste vier ploegen.

Geen makkelijke tegenstanders

Luca van Straaten concludeert dat de ploeg de kans op definitieve plaatsing door de vele fouten zelf om zeep geholpen heeft. "We laten Volendam veel te gemakkelijk handballen."
De Sittardse ploeg heeft nog drie mogelijkheden om een plek bij de beste vier ploegen veilig te stellen. "Dinsdag Aalsmeer, daarna Visé en nog Bocholt. Dat zijn nu niet de drie makkelijkste tegenstanders. Je moet er minimaal één winnen, maar je wilt ze natuurlijk alle drie winnen, ook om de vorm weer terug in de ploeg te krijgen", kijkt Van Straaten vooruit naar de belangrijke periode die voor de regerend kampioen van de BENE-League gaat komen.