Lions verliest en Bevo, Handbal Venlo en V&L winnen allemaal

Archieffoto van wedstrijdmoment V&L-Handbal Venlo © Orange Pictures
De handballers van Lions hebben in de BENE-League een verassende nederlaag geleden tegen Hurry-Up.
In Zwartemeer liep de wedstrijd vanaf het begin anders dan de Sittardse ploeg vooraf had bedacht.

Lions loopt tegen nederlaag aan

Bij rust keek de nummer twee van de BENE-League al tegen een achterstand van vijf doelpunten aan (17-12). In de tweede helft lukte het de ploeg van trainer Christoph Jauernik niet om de achterstand ongedaan te maken waarna de wedstrijd met 33-27 verloren werd.

Bevo wint in Waalwijk

Bevo wist hun duel in de BENE-League tegen Tachos wel winnend af te sluiten. De ploeg van trainer Richard Curfs zette de tegenstander in Waalwijk met ruime cijfers opzij: 20-29. Trainer Curfs heeft eerder deze week te horen gekregen dat zijn contract bij de Panningse club na afloop van de competitie niet verlengd wordt.

Handbal Venlo speelt geroutineerd

De vrouwen van Handbal Venlo hadden in de Eredivisie niet al te veel moeite met SEW. In Wognum behaalde de regerend landskampioen een afgetekende overwinning op de nummer drie van de ranglijst: 25-33. Bij rust stonden de speelster van trainer Robin Gielen al met 10-16 voor. In de tweede helft werd de wedstrijd geroutineerd uitgespeeld.

Vlug en Lenig wint aantrekkelijk duel

In Geleen behaalde Vlug en Lenig een mooie overwinning op Quintus. In een aantrekkelijke wedstrijd werd verdiend met 36-30 gewonnen van de gasten uit Kwintsheul. Trainer Edwin Janssen zag zijn ploeg spelen zoals hij het graag elke wedstrijd zou willen zien. Janssen gaf eerder deze week aan dat hij volgende seizoen geen trainer van de Geleense ploeg meer zal zijn.