Bevo HC neemt afscheid van trainer Curfs

Richard Curfs vertrekt als coach bij Bevo HC © Orange Pictures
Handbalclub BEVO verlengt het aflopende contract van coach Richard Curfs niet. De coach zelf had nog graag willen blijven.
Curfs zal het lopende seizoen wel nog afmaken.

Twijfels

De clubleiding van de handbalclub uit Panningen laat weten dat de huidige coach weliswaar een zeer gedreven trainer is, maar toch wordt afscheid genomen: "We hebben teveel twijfels in de zoektocht naar komend seizoen, of hij het juiste type hoofdcoach is in de fase waar we als club in zitten. We hebben weinig tijd om de organisatie en de spelersgroep voor volgend seizoen goed neer te zetten. Daarom is vroege duidelijkheid voor alle partijen het beste."

Motivatie

Daarin, zo geven de trainer en de spelersgroep in een persbericht aan, is iedereen zeer gemotiveerd om nog te strijden voor de prijzen in de bekerronde en in de NL-League.
Voor Bevo HC is het zaak om het slot van de BENE-League goed af te sluiten om zo met voldoende vertrouwen te beginnen aan de NL-League, die in maart begint.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!