MVV-Heracles ingehaald op 13 februari, duel VVV verplaatst

Stadion De Geusselt, het stadion van MVV © Orange Pictures
De wedstrijd tussen MVV en Heracles Almelo wordt op maandag 13 februari ingehaald. Afgelopen vrijdag kon het duel niet doorgaan vanwege sneeuw op het veld van De Geusselt.
Daardoor besloot de KNVB, na overleg met MVV, om de wedstrijd af te gelasten. Er is nu een nieuwe datum gevonden. Op maandag 13 februari reist Heracles opnieuw af naar Maastricht. Afgelopen vrijdag was de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie namelijk al gearriveerd in Maastricht toen het duel werd afgelast.
Het veld in De Geusselt was afgelopen vrijdag met een dikke laag sneeuw bedekt © Maurice de Heus (L1)

VVV

Ook voor VVV-Venlo is er een wijziging in het competitieschema. De uitwedstrijd tegen Jong AZ wordt op verzoek van AZ drie dagen eerder gespeeld. Eerst stond het duel op maandag 6 februari gepland, nu wordt dat vrijdag 3 februari.

Linkerrijtje

MVV en VVV doen het goed in de Keuken Kampioen Divisie en staan allebei in het linkerrijtje. Komende vrijdag spelen beide ploegen hun eerstvolgende wedstrijd. MVV gaat op bezoek bij FC Den Bosch en VVV-Venlo ontvangt ADO Den Haag. Beide duels zijn, net als Roda JC - FC Dordrecht, vanaf 20:00 uur te volgen op L1 Radio.