Joao Ramos uitgeschakeld, Dario Polman langer bij Bevo

Dario Polman speelt nog zeker twee jaar bij Bevo HC © Bevo HC media
Handbalclub Lions zal het huidige seizoen moeten afmaken zonder Joao Ramos.
De Portugese opbouwer raakte tijdens een oefenpartij ernstig geblesseerd aan zijn knie.

Aderlating voor Lions

De club vreest voor een afgescheurde kruisband waardoor een operatie noodzakelijk is voor de 31-jarige handballer. Teammanager Evert Hoiting geeft aan dat dit een flinke aderlating voor de rest van de competitie is.

Lions-Aalsmeer verplaatst

De Sittardse club staat op dit moment op een tweede plek in de BENE-League. Koploper is het Belgische Achilles Bocholt. De voor zaterdag 28 januari geplande wedstrijd tegen Aalsmeer is verplaatst naar dinsdag 31 januari. Hierdoor hebben de internationals van Lions en Aalsmeer, die deelnemen aan het wereldkampioenschap in Polen, een paar dagen extra rust.

Polman langer bij Bevo

Dario Polman heeft zijn contract bij Bevo HC met twee jaar verlengd. De 30-jarige handballer, die al jaren in Panningen speelt, is blij dat hij zijn loopbaan bij Bevo kan voortzetten. “Bevo HC is een fantastische club, waar ik me goed thuis voel. Ik heb hier een mooie combinatie van handbal met werk", zegt de broer van international Estavana. Dario Polman is naast handballer pedagogisch medewerker in de kinderopvang en geeft in de regio Panningen handbaltrainingen aan talentvolle spelers.