V&L zet hekkensluiter BFC moeiteloos opzij in derby

Aanval van V&L kan maar moeilijk afgestopt worden door de verdediging van BFC © PubliciteitsVisie
Vlug en Lenig heeft de thuiswedstrijd tegen streekgenoot BFC moeiteloos gewonnen met 33-27.
Bij rust had de Geleense ploeg van trainer Edwin Janssen al een redelijke voorsprong opgebouwd (19-11).

Vlug en Lenig staat zesde

In de tweede helft kwam de zege tegen het nog puntloze BFC uit Beek niet meer in gevaar. Op de ranglijst staat V&L met 15 punten op een zesde plaats. Zaterdag 28 januari gaat Vlug en Lenig op bezoek bij Kwiek. De ploeg uit Raalte heeft één punt minder dan de dames uit Geleen.

Handbal Venlo wint ruim

Handbal Venlo behaalde in het uitduel tegen Quintus een afgetekende overwinning. De ploeg van Robin Gielen walste met een score van 22-39 over de ploeg uit Kwintsheul heen. Quintus is volgende week de tegenstander van BFC. Op de ranglijst staat Handbal Venlo met 24 punten op de tweede plek. De regerend landskampioen staat twee punten achter op VOC, dat echter op dit moment wel één wedstrijd meer heeft gespeeld dan de Venlose formatie.