Pitlane: Racende MVV'ers en bezoekersrecord op Interclassics

Beeld van de drukte op de slotdag van Interclassics 2023. © L1 (Sem Caelen)
De 28ste editie van de Interclassics Classic Car Show in Maastricht heeft een recordaantal bezoekers getrokken. Meer dan 35.000 auto(sport)liefhebbers bezochten tussen donderdag en zondag de autobeurs in het MECC.
L1's autosportprogramma Pitlane sprak op de slotdag van het evenement de organisatie, de bezoekers én vier MVV-spelers, die het in een simrace tegen de eigen supporters opnamen.

Broedertwist

MVV-fans die onlangs de thuiswedstrijd tegen De Graafschap bezochten, konden via een loterij een ticket voor de simrace tegen hun idolen winnen. Namens de selectie van de Sterrendragers namen Clint Essers, Marko Kleinen en de broertjes Thomas en Ruben van Bommel achter het stuur plaats. Laatstgenoemde ging met de winst aan de haal, terwijl twee teamgenoten in de Koning Willem Alexander-tunnel op het virtueel stratencircuit van Maastricht hun motor opbliezen.
De spelers van MVV Maastricht bereiden zich voor op de simrace. © L1 (Sem Caelen)

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Formule 1 grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn in de shows en Pitlane-specials reportages en interviews te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!