Pitlane: Haaienneus en slakkengang op dag 2 Interclassics

De aantrekkingskracht van Interclassics is groot, zo bleek op dag twee van de autobeurs. Bezoekers uit Limburg, de rest van het land én het buitenland wisten de weg naar het MECC in Maastricht te vinden.
Een van de pronkstukken is de RB16B-showcar, ofwel de Red Bull-bolide waarin Max Verstappen zowel zijn eerste Formule 1-wereldtitel als zijn eerste F1-overwinning in Zandvoort boekte. Wat dat betreft past de wagen perfect in het thema 'Dutch GP Classics'. L1's autosportprogramma Pitlane nam een kijkje bij de Red Bull en de vele andere publiekstrekkers.

Simulatoren

In deze aflevering is er ook opnieuw aandacht voor de simrace-expo die onderdeel is van Interclassics. Daar wordt gesproken over de evolutie van het simracen en andere vormen van e-sports, maar zeker ook plaatsgenomen achter het stuur. En de Maastrichtse e-sports-studentenvereniging MSEA Peritan stelt zich voor.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Formule 1 grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn in de shows en Pitlane-specials reportages en interviews te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!