Pitlane: Interclassics is terug, en completer dan ooit

De Interclassics-vloer, vlak voor de deuren voor het publiek werden geopend. © L1
Auto(sport)liefhebbers kunnen deze dagen hun hart weer ophalen in het MECC in Maastricht, waar na een afwezigheid van twee jaar de Interclassics Classic Car Show weer georganiseerd wordt.
Van donderdag tot en met zondag kan het publiek er indrukwekkende wagens uit het verleden, het heden én de toekomst bekijken. L1's autosportprogramma Pitlane is er dagelijks bij, dus ook op de eerste dag van de beurs die dit jaar het thema 'Dutch GP Classics' heeft.

Van oldtimer tot simracer

In deze aflevering komt onder meer Interclassics-manager Erik Panis aan het woord. Net als Sim Formula Europe-eigenaar Andy Maassen licht hij toe wat er allemaal te zien is in het MECC, waar het simracen dus ook een plek heeft. Heerlenaar Collin Spork is professioneel simracer voor Formule 1-subtopper Alpine. Hij vertelt hoe het is om het digitaal tegen, bijvoorbeeld, Max Verstappen op te nemen.

Pitlane

Pitlane is het autosportprogramma van L1. Iedere donderdag voor een Formule 1 grand prix word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn in de shows en Pitlane-specials reportages en interviews te zien.