Richard Sedlácek langer bij VVV-Venlo

Richard Sedlácek © VVV-Venlo media
Richard Sedlácek blijft tot en met de zomer van 2025 in de Koel. De Tsjechische middenvelder heeft in Venlo een nieuwe verbintenis ondertekend.
Een jaar geleden kwam Sedlácek op de laatste dag van de winterse transferperiode over van AZ, waar hij voor de Alkmaarse beloften speelde.

Aflopend contract

Sedlácek tekende destijds voor anderhalf jaar in Venlo en had dus een aflopend contract. Tot nu toe kwam de kleine middenvelder, die ook als rechtsback kan spelen, in totaal tot 21 officiële wedstrijden en twee assists in Venlose dienst.

Naar de Eredivisie met VVV-Venlo

Sedlácek voelt zich thuis in Venlo en hoefde dus niet lang na te denken over een langer verblijf in De Koel. "Ik vind VVV een hele mooie club en ben hier helemaal op mijn plek. Uiteindelijk wil ik met VVV de Eredivisie in en ik zal alles geven voor de club om dat zo snel mogelijk te bereiken", aldus Sedlácek.

Op en top professional

Technisch Manager Willem Janssen ziet in Sedlácek een ideale speler voor VVV. "Richard is een op en top professional die iedere dag het beste uit zichzelf wil halen en met zijn drive en energie zijn teamgenoten inspireert. Een echte winnaar die zich in de basis heeft geknokt na een zware blessure en een mindere fase eerder dit seizoen. Gekoppeld aan zijn voetballende kwaliteiten en warme persoonlijkheid maakt dat hem een zeer gewaardeerde speler binnen onze club."