Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer Groene Ster

Jordy Reneerkens (r) is de nieuwe trainer van Groene Ster © Tom de Cock
Jordy Reneerkens wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van derde divisionist Groene Ster uit Heerlerheide.
De 39-jarige oefenmeester uit Valkenburg volgt Maurice Verbunt op.

Grootste club in de regio

Reneerkens is nu nog trainer van Walram, de koploper in de derde klasse B. Deze functie combineerde hij het afgelopen seizoen met het trainerschap bij de beloften van VVV-Venlo en Roda JC. Reneerkens ziet zijn nieuwe klus als een mooie volgende stap. "De grootste club in de regio met een aansprekende jeugdafdeling en daarnaast ook al jaren een eerste elftal met ambitie op hoog niveau", zegt hij op de website van Groene Ster. "Voor mij is het een uitdaging om te werken met spelers op dit niveau. Ik wil graag verder bouwen op het stevige fundament wat Maurice Verbunt in zijn periode heeft neergelegd. Kortom een uitdaging waar ik graag aan begin."

Ambitie

Groene Ster-voorzitter Jos Op 't Eijnde is blij dat er een opvolger voor Verbunt is gevonden. "Een jonge, ambitieuze trainer met toch al veel ervaring, daarnaast heeft Jordy een prima netwerk en komt hij uit de regio. Dat past prima in ons profiel", zegt hij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!