Teddy Bear Toss en veel doelpunten bij Eaters Limburg

Een heel groot exemplaar werd tijdens de Teddy Bear Toss op het ijs gegooid. © L1
Na drie jaar onderbreking door corona kon er in de ijshal in Geleen eindelijk weer een Teddy Bear Toss georganiseerd worden.
De spelers van Snackpoint Eaters zorgen voor een geslaagde avond voor de fans. Zij zagen de thuisploeg maar liefst negen keer scoren tegen het zwaar gehavende Leuven.

Meerdere goede doelen

De fans moesten wel 18 minuten wachten voordat ze konden beginnen aan de Teddy Bear Toss. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting Ik doe mee!. Deze stichting helpt gezinnen met kinderen in de gemeente Sittard-Geleen die niet over de financiële middelen beschikken om bijvoorbeeld kerstcadeau's te kopen of er in de zomer naar een pretpark te gaan. De beren die op het ijs belanden, gaan naar de ziekenhuizen van Heerlen en Geleen.

Leuven van het ijs geveegd

Eaters Limburg boekte tegen Leuven een gemakkelijke overwinning. Alleen het eerste Geleense doelpunt liet even op zich wachten. Nadat Tom Marx vanachter de goal een goede pass op Nick Verschuren gaf, kon die vervolgens de goalie omspeelde en de 1-0 scoren. In de tweede en derde periode scoorde Eaters er lustig op los. Het werd uiteindelijk 9-0.

Nog twee wedstrijden

Eaters Limburg heeft dit jaar nog twee wedstrijden op het programma staan. Zondagavond de uitwedstrijd tegen de rechtstreekse concurrent om de vierde plaats Herentals .Vrijdagavond komt Eaters voor de laatste keer dit kalenderjaar in actie. Wederom een uitwedstrijd, ditmaal tegen Herenveen.