Van Hintum tot 2025 Hoofd Scouting bij VVV-Venlo

Marc van Hintum © VVV-Venlo
Marc van Hintum heeft zijn contract als Hoofd Scouting bij VVV-Venlo verlengd. Hij blijft tot medio 2025 verbonden aan de Venlose club.
Zijn huidige contract liep in de zomer van 2023 af.

Aanbiedingen

Van Hintum is sinds de zomer van 2021 scout bij VVV. Sinds dit seizoen is Van Hintum Hoofd Scouting bij die club die zesde staat in de Keuken Kampioen Divisie. Een functie die hij de komende jaren ook zal vervullen. Van Hintum kreeg aanbiedingen van andere clubs, maar kiest voor een nieuw contract in Venlo: "Ik heb het uitstekend naar mijn zin en werk hier erg prettig. Maar ik blijf vooral omdat ik er in geloof dat we met de mensen die er nu zijn onze doelstellingen gaan realiseren en successen gaan boeken."

Essentieel

Technisch manager Willem Janssen is blij met de verlenging van Van Hintum: "Het scouten van spelers is een essentieel onderdeel van ons nieuwe beleid en we zijn ervan overtuigd dat we met Marc als Hoofd Scouting onze doelen kunnen gaan bereiken. We zijn dan ook erg blij dat hij graag bij VVV blijft ondanks het feit dat er door andere clubs aan hem is getrokken", aldus Janssen.

Eindhoven

VVV-Venlo speelt vrijdag tegen FC Eindhoven de laatste wedstrijd van het kalenderjaar. Het duel is vanaf 20:00 te volgen op L1 Radio.