MVV in voorbereiding derby met VVV uitgeweken naar Eijsden

MVV trainde in de aanloop naar de derby op de sportvelden van SVME in Eijsden. © L1
De voetballers van MVV hebben in de voorbereiding op de derby tegen VVV de afgelopen dagen in Eijsden getraind.
Op het sportpark van SVME kond de selectie van trainer Maurice Verberne in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo op gras trainen.

Wedstrijd in Venlo op natuurgras

De Limburgse derby in de Keukenkampioen Divisie wordt zondag in stadion De Koel ook op gras afgewerkt. Normaal traint MVV in stadion De Geusselt op kunstgras. Maurice Verberne merkte echter een paar weken geleden tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV, dat het spelen op natuurgras toch een specifieke voorbereiding vraagt.

Koen Kostons geschorst

Trainer Maurice Verberne is er nog niet uit hoe hij het gemis van topscoorder Koen Kostons in de wedstrijd tegen VVV-Venlo gaat invullen. Koen Kostons is vanwege een vijfde gele kaart geschorst voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Sven Blummel vindt het ontbreken van Kostons een aderlating, maar relativeert ook dat er in de selectie genoeg spelers zijn om de opengevallen plek in te vullen.

Live

De wedstrijd tussen VVV-Venlo en MVV is zondag. De aftrap is om 14:30 uur in stadion De Koel en het duel is live te volgen via L1 Radio en via de live blog van 1Limburg.