Fortuna zonder Seuntjens en Siovas op trainingskamp

Mats Seuntjens niet met Fortuna op trainingskamp © Orange Pictures
Mats Seuntjens reist vanwege privé-omstandigheden niet met Fortuna Sittard mee op trainingskamp naar Turkije.
Dat meldt de club via haar eigen kanalen. Ook verdediger Dimitrios Siovas ontbreekt. Hij is geblesseerd en werkt in eigen omgeving verder aan zijn herstel.

Selectie

Ondanks het ontbreken van het ervaren tweetal reist Fortuna vrijdag met een 25-koppige selectie naar de Turkse Rivièra voor een trainingskamp van ruim een week in Belek. In die spelersgroep is ook ruimte voor vier spelers van Fortuna Onder 21, het hoogste jeugdteam dat afgelopen weekend het kampioenschap van divisie 4B in de najaarscompetitie. Ook de Kroatische verdediger Stipe Radic gaat mee. Hij traint al een aantal dagen mee in Sittard en krijgt de gelegenheid om een contract af te dwingen bij Fortuna.

Mini-toernooi.

Fortuna bereidt zich in Turkije met trainingen en oefenwedstrijden voor op de tweede helft van het seizoen. Op maandag 5 december oefent Fortuna voor het eerst tijdens de trainingsweek. Tegenstander is dan Adana Demirspor, de nummer drie uit de Turkse competitie. Die wedstrijd is onderdeel van een mini-toernooi waar ook FK Liepaja uit Letland en het Schotse Livingston FC aan meedoen Eén van die twee teams is op 10 december de tweede tegenstander. De Sittardenaren vliegen op 11 december weer terug naar Nederland.