'Met zoveel Maastrichtenaren in het hotel voel je je thuis'

Luchtbeeld van de hotels in de Turkse badplaats Kemer © L1
De Turks-Maastrichtse ondernemer Ugras Hakan Hasançebi is momenteel de gastheer van MVV Maastricht, dat zich in het Kemer voorbereidt op het vervolg van de competitie.
Hasançebi bezit onder meer twee zaken in Maastricht, maar is ook eigenaar van het DoubleTree by Hilton-hotel in de Turkse badplaats. En dat de MVV-spelers, trainers én sponsoren uitgerekend daar vertoeven, is natuurlijk geen toeval.

In de watten

Het wemelt van de hotels en resorts in Kemer, maar het wemelt er momenteel niet meer zo van de toeristen. Veel accommodaties benutten de aankomende weken voor renovaties en andere werkzaamheden. Zo ook het hotel van Hasançebi, maar niet voordat de MVV'ers er in de watten zijn gelegd.

Barbecue

De MVV-selectie vermaakt zich er onder meer in het binnenzwembad, aan de pooltafel, en in de aan het strand grenzende tuin van het hotel. Daar stond zaterdag ook nog een door Hasançebi georganiseerde barbecue voor spelers, clubpersoneel én sponsoren op het programma. Het Maastrichts is deze dagen min of meer de voertaal in het hotel.

Irak-uit

Zondag zal MVV een stukje verderop in de Turkse Rivièra een oefenduel spelen, tegen een ietwat verrassende tegenstander: de nationale ploeg van Irak. Maandag reist het team terug naar de Limburgse provinciehoofdstad.